2022-10-21 09:54Pressmeddelande

Webinar: Ledarskap i kristider - konsten att leda med hjärtat

De senaste två åren har förändrat allt. För företag. För ledare. För anställda. Nu, när dammet lägger sig efter pandemin, blir ett faktum tydligt:
Makten har skiftat. Från organisationer till människor. Från vinst till ömsesidigt välstånd. Från ”jag” till ”vi”.

Anställda börjar nu ställa mänskliga frågor om det arbete de utför. Varför gör jag det här? Vad är det till för? Hur kan vi göra det bättre? 4 miljoner amerikaner lämnade sina jobb varje månad förra hösten, trenden är den samma i Europa och Sverige. Konkurrensen om nya talanger växer mer än någonsin.

En organisation är bara så bra som de människor som jobbar i den. De organisationer som vill fortsätta att utvecklas behöver tänka annorlunda, behöver ta hänsyn till hur medarbetarna mår så att de både kan och vill prestera på topp. Det räcker inte att endast ha de ekonomiska målen i sikte. 

I detta webinar har vi bjudit in Charlotte Hagö. Charlotte är utbildad coach, mentor och senior konsult med lång erfarenhet som journalist, kommunikationschef, HR-chef och presschef inom näringsliv, kommun och landsting. Idag driver Charlotte företaget Shining Heart.

I detta webinar får du veta HUR du kan navigera i den nya tiden, bland annat genom att förstå hur hjärtat med sina 40.000 hjärnceller, är superintelligent och som i kombination med din hjärna kan öka den kreativa, engagerade potentialen mångfalt. Hur du får människor i ditt team/organisation att engagera sig på djupet. Dessutom hur du kan sänka stressnivåerna och på några minuter se klarsynt på saker när du som bäst behöver det.

Det är gratis att vara med 😉

Anmäl dig här

 

 


Om Puls Solutions

Puls Solutions finns därför att vi vill utveckla team och ledare till att må och prestera bättre. Vi erbjuder Pulsᐩ – teamets bästa vän.