2022-02-18 08:28Pressmeddelande

Nu släpper vi stöd för ledarens mest kraftfulla verktyg i Pulsᐩ

Stöd för en-till-en möte i Pulsᐩ

Pulsᐩ utvecklas hela tiden med syftet att vara teamets bästa vän och Pulsᐩ Team handlar just om det - att hjälpa team och ledare att må och prestera ännu bättre.

För att stödja detta kommer vi under året lansera nya funktioner inom det här området, och först ut är stöd för en-till-en-möten.

- Korta regelbundna en-till-en möten är ett av de mest kraftfulla verktygen man har som chef. Men många gånger prioriterar inte cheferna att förbereda sitt möte. De är osäkra på vad man ska prata om och ibland glömmer man bort vad som diskuterades i föregående möte, säger Johan Lagerholm, Head of Customer Success på Pulsᐩ Solutions. 

- Därför har vi tagit fram funktionen för en-till-en möten i Pulsᐩ - vi hoppas att det kommer att hjälpa fler chefer till att bli ännu bättre ledare, fortsätter Johan. 

I Pulsᐩ får chefen förslag på smarta agendapunkter, det är enkelt att bjuda in till möten och sen följa upp och göra noteringar. 

 


Ämnen: Pulsᐩ

Om Puls Solutions

Puls Solutions finns därför att vi vill utveckla team och ledare till att må och prestera bättre. Vi erbjuder Pulsᐩ – teamets bästa vän.


Kontaktpersoner

Christian Carlsson
CRO
Christian Carlsson