2018-08-16 08:04Pressmeddelande

Äntligen är han här!

Äntligen är han här! Idag har vi fått en ny superstjärna ombord och hälsar vår CTO Christian Hedin välkommen till teamet som vill förändra världen kring hur man arbetar med medarbetarengagemang och välmående!

Christian har en lång bakgrund inom utveckling av mjukvara och molnlösningar. Han kommer från Jayway och tar med sig erfarenhet av många olika kunder, projekt och teknikplattformar.

Varmt välkommen till Puls Solutions, Christian Hedin

Puls Solutions finns därför att vi vill förändra världen kring hur man arbetar med medarbetarengagemang. Vi erbjuder verktyget PulsMeter – mellanchefens bästa vän.

PulsMeter avlastar chefer och hjälper dem att prioritera och implementera förbättringar som leder till ökat medarbetarengagemang och affärsresultat. På riktigt.


Om Puls Solutions

Puls Solutions finns därför att vi vill förändra världen kring hur man arbetar med medarbetarengagemang. Vi erbjuder en AI baserad engagemangsplattform för att skapa rätt förutsättningar för en god arbetsmiljö och ett högt medarbetarengagemang. En plattform som är chefens bästa vän. Vår plattform gör medarbetarna delaktiga, avlastar cheferna och hjälper dem att prioritera och implementera förbättringar som leder till ökat medarbetarengagemang och ökat affärsresultat. På riktigt.


Kontaktpersoner

Christian Carlsson
CRO
Christian Carlsson