2017-05-30 15:22Nyheter

Joachim Källsholm VD för Securitas Sverige brinner för människor och affärer.

Joachim Källsholm är VD för Securitas Sverige med ca 7000 anställda. Joachim brinner för människor och affärer. Han är genuint intresserad av att skapa förutsättningar för ett högt engagemang hos sina medarbetare både för att öka företagets lönsamhet, men också medarbetarnas välmående. I nedan intervju ger Joachim dig sin syn på medarbetarengagemang och du får även konkreta tips som du kan applicera i din organisation: 

Läs intervjun här

Vill du ha våra artiklar och inlägg löpande? Prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer ca en gång per månad. Puls Solutions finns därför att vi vill skapa framgångsrika och attraktiva verksamheter, med engagerade medarbetare, som kontinuerligt förbättrar sig och levererar högre avkastning mot tuffare mål som går att mäta på riktigt. Vi kallar detta för avkastning på engagemang – Return On Engagement. www.puls-solutions.se


Om Puls Solutions

Puls Solutions finns därför att vi vill förändra världen kring hur man arbetar med medarbetarengagemang. Vi erbjuder en AI baserad engagemangsplattform för att skapa rätt förutsättningar för en god arbetsmiljö och ett högt medarbetarengagemang. En plattform som är chefens bästa vän. Vår plattform gör medarbetarna delaktiga, avlastar cheferna och hjälper dem att prioritera och implementera förbättringar som leder till ökat medarbetarengagemang och ökat affärsresultat. På riktigt.


Kontaktpersoner

Christian Carlsson
CRO
Christian Carlsson