2017-06-08 16:58Nyheter

Inspireras av hur Anton Granlund och Global Retail arbetar med medarbetarengagemang

Anton Granlund är medgrundare till Global Retail som äger Sveriges G-star butiker. Anton brinner för människor och affärer. Hos G-star kallar man inte sina anställda för medarbetare utan för stjärnor, “Jag tror att människor som mår bra skapar bra resultat” säger Anton. Läs och inspireras av hur Anton arbetar med medarbetarengagemang.

Vill du ha våra artiklar och inlägg löpande? Prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer ca en gång per månad. Puls Solutions finns därför att vi vill skapa framgångsrika och attraktiva verksamheter, med engagerade medarbetare, som kontinuerligt förbättrar sig och levererar högre avkastning mot tuffare mål som går att mäta på riktigt. Vi kallar detta för avkastning på engagemang – Return On Engagement. www.puls-solutions.se


Om Puls Solutions

Puls Solutions finns därför att vi vill förändra världen kring hur man arbetar med medarbetarengagemang. Vi erbjuder en AI baserad engagemangsplattform för att skapa rätt förutsättningar för en god arbetsmiljö och ett högt medarbetarengagemang. En plattform som är chefens bästa vän. Vår plattform gör medarbetarna delaktiga, avlastar cheferna och hjälper dem att prioritera och implementera förbättringar som leder till ökat medarbetarengagemang och ökat affärsresultat. På riktigt.


Kontaktpersoner

Christian Carlsson
CRO
Christian Carlsson