2019-06-02 10:26Nyheter

HTH vill göra medarbetarna delaktiga och tillsammans arbeta för att öka medarbetarengagemang

null

Kompetent hjälp och engagerad rådgivning är grundpelare varje gång ett HTH-kök skapas

På HTH är det viktigt att kunderna får rätt kök. Det är därför som vi på HTH har de mest dedikerade köksexperterna. Kompetent hjälp och engagerad rådgivning är grundpelare varje gång ett HTH-kök skapas. Den viktigaste faktorn för att lyckas med detta är våra medarbetare – att de är engagerade och mår bra.

”Vi valde att arbeta med Puls Solutions och deras engagemangsplattform, PulsMeter, för att ge oss ett verktyg i hur vi arbetar med våra medarbetares välmående och engagemang. Fördelen med PulsMeter är att det är ett verktyg som inte bara mäter utan även coachar våra medarbetare i hur de själva kan vara delaktiga för att tillsammans arbeta för att öka vårt medarbetarengagemang. PulsMeter är väldigt enkelt att använda och ger cheferna tydliga prioriteringar i vad som är viktigast att arbeta med för just deras grupp” säger Martina Strand, HR Chef på HTH.

PulsMeter är en coachande medarbetarundersökning för att öka engagemang och affärsresultat.


Om Puls Solutions

Puls Solutions finns därför att vi vill förändra världen kring hur man arbetar med medarbetarengagemang. Vi erbjuder en AI baserad engagemangsplattform för att skapa rätt förutsättningar för en god arbetsmiljö och ett högt medarbetarengagemang. En plattform som är chefens bästa vän. Vår plattform gör medarbetarna delaktiga, avlastar cheferna och hjälper dem att prioritera och implementera förbättringar som leder till ökat medarbetarengagemang och ökat affärsresultat. På riktigt.


Kontaktpersoner

Christian Carlsson
CRO
Christian Carlsson