2017-06-16 11:00Nyheter

Eva Klevås, group HR Director på Scanfil är grym på HR och medarbetarengagemang.

Eva Klevås är Group HR Director på Scanfil och hon brinner för människor och affärer. År 2015 utsågs hon till årets HR profil av HRFORUM för hennes nytänkande, affärsmässighet och höga kompetens inom HR. I vår intervju med Eva ger hon inspiration och sin syn på hur hon arbetar med medarbetarengagemang. 

Läs hela intervjun här

Vill du ha våra artiklar och inlägg löpande? Prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer ca en gång per månad. Puls Solutions finns därför att vi vill förändra världen kring hur man implementerar affärsstrategier och arbetar med medarbetarengagemang. Vi vill skapa framgångsrika och attraktiva verksamheter, med engagerade medarbetare, som kontinuerligt förbättrar sig och levererar högre avkastning mot tuffare mål som går att mäta på riktigt. Vi kallar detta för avkastning på engagemang – Return On Engagement. www.puls-solutions.se


Om Puls Solutions

Puls Solutions finns därför att vi vill förändra världen kring hur man arbetar med medarbetarengagemang. Vi erbjuder en AI baserad engagemangsplattform för att skapa rätt förutsättningar för en god arbetsmiljö och ett högt medarbetarengagemang. En plattform som är chefens bästa vän. Vår plattform gör medarbetarna delaktiga, avlastar cheferna och hjälper dem att prioritera och implementera förbättringar som leder till ökat medarbetarengagemang och ökat affärsresultat. På riktigt.


Kontaktpersoner

Christian Carlsson
CRO
Christian Carlsson