2019-11-07 10:45Bloggpost

Öka medarbetarengagemang genom fem gånger mer kärlek

null

Öka medarbetarengagemang genom fem gånger mer kärlek

Är du förälder så kanske du har läst boken Fem gånger mer kärlek av Martin Foster. Fem gånger mer kärlek innebär att man ger sina barn fem gånger så mycket positiv uppmärksamhet som tjat, tillsägelser och gränssättning.

Bokens metodik kommer från KBT och bygger på forskning om föräldraskap.

Det intressanta med boken är att du kan tillämpa denna modell i ditt ledarskap på din arbetsplats för att skapa ett högt medarbetarengagemang.

Vi människor älskar att bli sedda och att få positiv beröm. Ös på med beröm, positiv uppmärksamhet och bekräftelse till dina medarbetare och sätt som regel att du ska göra detta fem gånger fler gånger än du ger tillrättavisningar.

Vill du bli ännu vassare som ledare? Ladda ner en gratis guide på hur du skapar bra förutsättningar för ett högt medarbetarengagemang.

Lycka till!


Om Puls Solutions

Puls Solutions finns därför att vi vill förändra världen kring hur man arbetar med medarbetarengagemang. Vi erbjuder en AI baserad engagemangsplattform för att skapa rätt förutsättningar för en god arbetsmiljö och ett högt medarbetarengagemang. En plattform som är chefens bästa vän. Vår plattform gör medarbetarna delaktiga, avlastar cheferna och hjälper dem att prioritera och implementera förbättringar som leder till ökat medarbetarengagemang och ökat affärsresultat. På riktigt.


Kontaktpersoner

Christian Carlsson
CRO
Christian Carlsson